Referenties

Wat zeggen anderen over mij

“De sessies bij Nelleke zijn niet alleen voor mijn dochter, maar ook voor mijzelf leerzaam en waardevol geweest. Nelleke is in staat om een voor ons groot probleem tastbaar en bespreekbaar te maken. Met als resultaat dat mijn dochter minder boos is op de wereld om haar heen en weer de rol van een onbezorgd kind heeft aangenomen ipv met ‘grote mensen problemen’ bezig te zijn. Ze staat positiever en onbezorgder in het leven en heeft meer vertrouwen gekregen in de mensen om haar heen. Haar levensvreugde is van een mager zesje naar een dikke negen gegaan. Iets dat ik, ook nu de sessies zijn gestopt, nog dagelijks terugzie in de ogen van mijn dochter. Een prachtig resultaat. Nelleke, hartelijk bedankt hiervoor!”
Annemieke

“Natuurlijk ! Opvoeden is de mooie naam van de praktijk van opvoedcoach Nelleke. Zij is zeer vakbekwaam en werkt oplossingsgericht. Door haar levenservaring en kennis is zij authentiek en haar werkervaring in het onderwijs een pré.”
Tonja

“Nelleke kijkt en luistert echt naar kinderen. Ze weet kinderen te binden en te boeien. Kinderen voelen zich bij haar veilig en op hun gemak. En zij leert hen in zichzelf te geloven. In haar contact met ouders en collega’s weet Nelleke een professionele houding heel goed te combineren met een persoonlijke en belangstellende stijl. Bovendien is zij zeer gedreven en betrouwbaar.”
Corinne

“In 2011 hebben we als gezin een periode met Nelleke samen gewerkt als opvoedcoach. Nelleke is een zeer professionele en empatische coach. Ze heeft veel verstand van het thema/onderwerp ‘ kinderen en opvoeden’ en brengt op natuurlijke en persoonlijke wijze haar kennis over. Zowel wij als onze kinderen voelden ons direct op ons gemak bij haar.
Ze is goed in staat geweest zich in te leven in ons gezin en opvoedvraag. We hebben veel aan haar praktische adviezen en tips gehad! Los van een inhoudelijke opvoedocoach is Nelleke ook een prettige en leuke persoonlijkheid om mee samen te werken!”
Cleo

“Ondanks alle toestanden tijdens de eerste les verbaasde het mij een beetje hoeveel ze ervan opgestoken heeft. Al klopt het ook wel weer. Rifka observeert grondig en heeft veel oog voor details. Ze is de afgelopen week erg bezig geweest met Rots en Water zijn en heeft het ook al een paar keer heel bewust ingezet. Heel mooi om te zien!”
Ruth